Τρόποι αποστολής

Το Jajala.gr πραγματοποιεί αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σημείωση: Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.
 

 • Γενικά
  • Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -17:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
   Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες, τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά) καθώς και τις ημέρες που η αποθήκη μας ενδέχεται να είναι κλειστή (π.χ. λόγω απογραφής)
  • Το ωράριο παραδόσεων στον χώρο σας από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού.
    
 • Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
  Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Σημείωση: Σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων ενδέχεται να υπάρξει πιθανή καθυστέρηση στις παραδόσεις.
   
 • Συνολική αποστολή παραγγελίας
  Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 873 2940, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.
   
 • Αποστολή στο χώρο σου
  Το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι:
 • 4€ για τον Νομό Αττικής
 • 5€ για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές)

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.
Ως δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων πόλεων. Σε αυτές τις περιοχές ανήκει η Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα καθώς και η Κρήτη. Το κόστος για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 7€.
Για την πόλη της Πάτρας υπάρχει η δυνατότητα της παραλαβής από το Κατάστημά μας.
Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 18€ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 8 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας ημέρα Σάββατο η χρέωση είναι επιπλέον 3€. Σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας σας και θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα.

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ!

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!