Πολιτική απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όλοι εμείς στην «ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» και «Jajala.gr» είμαστε υπερήφανοι που επιλέγετε το ηλεκτρονικό κατάστημα jajala.gr για να αγοράσετε τα προϊόντα μας ή να επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και φροντίζουμε να τα προστατεύουμε και να τα κρατάμε ασφαλή με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που το jajala.gr συλλέγει από εσάς - πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε ποιους τα διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε, τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και δέσμευση για εμάς και συνεπώς θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.jajala.gr προκειμένου να είστε σίγουροι ότι είστε ενήμεροι και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

1. Ποιοι είμαστε;

Είμαστε το Jajala.gr με έδρα τη Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 10, ΤΚ: 26222), ΑΦΜ 999376490, Δ.Ο.Υ. Γ’ Πατρών, Αρ. ΓΕΜΗ: 36600616000, email: info@jajala.gr

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και πως τα συλλέγουμε;

H Εταιρεία συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της, όπως -περιοριστικά αναφερόμενα- όνομα, επώνυμο και email, μόνο όταν οι ίδιοι παρέχουν αυτά, άμεσα και εκουσίως, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είτε με αποστολή από αυτούς μηνύματος στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου info@jajala.gr για οποιοδήποτε λόγο.

Σκοπός της συμπλήρωσης των πεδίων αυτών είναι η βούληση φυσικών προσώπων που επιθυμούν να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας, να μάθουν πληροφορίες για το κόστος των προϊόντων από εμάς ή ακόμα και τον τρόπο έναρξης της μεταξύ μας συνεργασίας.

Η εταιρεία συλλέγει επίσης δεδομένα συμμετεχόντων, όπως όνομα, επώνυμο και email, μέσω διαγωνισμών που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι συμμετέχοντες δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία είτε κάνοντας εγγραφή (log-in) μέσω λογαριασμού που διατηρούν στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) είτε μέσω email, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθινά και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.

Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και εγγυούμαστε ότι δεν γίνεται καμία χρήση πέραν των προβλεπόμενων από τον νόμο και πέρα των όσων αποκλειστικά αναφέρουμε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου μας.

3. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για:

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, με βάση την παράγραφο 2 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται με σκοπό την διευκόλυνση της επικοινωνίας των χρηστών/καταναλωτών μαζί μας, την υποβολή ερωτήσεων τους προς εμάς και την απάντηση αυτών από εμάς, την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος ή αιτήματος τους, αλλά και για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, με την αποστολή ενημερωτικών emails (newsletter) σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας, τη διεξαγωγή διαγωνισμών ή των νέων υπηρεσιών μας και πάντα με τη συγκατάθεση αυτών. Σε κάθε newsletter που αποστέλλεται, δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς (unsubscribe).

Επιπλέον, η Εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, προσφορών και εκπτώσεων προς αυτούς και στα πλαίσια εξασφάλισης των εννόμων συμφερόντων της.

4. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

4.1 Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που επικοινώνησαν μαζί μας και συμμετείχαν και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters και ενημερωτικό - προωθητικό υλικό ή να ανακαλέσουν τη συναίνεση τους (όπου αυτή έχει δοθεί).

4.2 Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με συνεργάτες μας για είκοσι (20) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

4.3 Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε ή τα καταστρέφουμε με ασφάλεια. Επίσης, λαμβάνουμε υπ' όψη εάν και πώς μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε με την πάροδο του χρόνου τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε, καθώς και εάν μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

4.4 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 210.873.20.90 ή στο email: info@jajala.gr και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.

5. Επίσκεψη σε ιστοσελίδες άλλων εταιρειών

Η παρούσα ιστοσελίδα δύναται να περιέχει συνδέσμους προς τις ιστοσελίδες άλλων εταιρειών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας των δεδομένων για τις εξωτερικές ιστοσελίδες που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτών των συνδέσεων. Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε σε σχέση με την προστασία των δεδομένων σας σε αυτούς τους εξωτερικούς διαδικτυακούς τόπους.

6. Διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στο www.jajala.gr.

7. Τα δικαιώματά σας

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Επιπλέον, έχει τα εξής δικαιώματα:

7.1. To δικαίωμα πληροφόρησης, για το εάν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα και αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά, γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε και για πόσο χρονικό διάστημα.

7.2 Το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής καθώς και περιορισμού της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

7.3 Το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (βλ. ανωτέρω παράγραφος 3), χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Για Ελλάδα: Αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, contact@dpa.gr).

Για Κύπρο: Αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Τ.Θ.23378,1682 Λευκωσία, τηλ:+35722818456).

8. Η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Η εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και το επιδεικνύει εμπράκτως, δεσμευόμενη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων που της παρέχετε. Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer - Ασφαλές Στρώμα Υποδοχών). Η τεχνολογία SSL αποτελεί τη βασική μέθοδο στον κλάδο κρυπτογράφησης προσωπικών πληροφοριών για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς τους στο διαδίκτυο. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία COMODO, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

9. Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

10. Ανήλικοι χρήστες/επισκέπτες

Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας εφόσον έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Εάν έχουν ηλικία κάτω των 16 ετών έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους άνω των 16 ετών, η υποβολή είναι έγκυρη μόνον εφόσον παρασχεθεί ή εγκριθεί έστω από έναν γονέα αυτού. Στην περίπτωση υποβολής από ανήλικο κάτω των 16 ετών, η Εταιρεία μας θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες αμέσως μόλις λάβει γνώση ή διαπιστώσει αυτό καθ’ οποιονδήποτε τρόπο.

11. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας και για να συλλέξουμε πληροφορίες μάρκετινγκ. Πιο αναλυτικά:

11.1 Αναγκαία cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να επισκεφθείτε τους δικτυακούς μας τόπους. Αυτά τα cookies επιτρέπουν για παράδειγμα την πλοήγηση στις διάφορες ενότητες του δικτυακού τόπου ή τη συμπλήρωση φορμών. Εάν προβείτε σε απόρριψη των cookies, ορισμένες ενότητες του δικτυακού τόπου ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

11.2 Λειτουργικά cookies

Τα λειτουργικά cookies είναι cookies τα οποία σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Αυτά τα cookies αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα.

11.3 Cookies επιδόσεων

Για σκοπούς παρακολούθησης των επιδόσεων, χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των δικτυακών μας τόπων από τους επισκέπτες με στόχο, αφενός, την ικανοποίηση περισσότερων αναγκών των επισκεπτών και τη βελτίωση του περιεχομένου των δικτυακών μας τόπων και, αφετέρου, τη διευκόλυνση της χρήσης των δικτυακών μας τόπων. Για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο cookie μάς βοηθά να μετράμε τον αριθμό μοναδικών επισκεπτών, ενώ κάποιο άλλο εντοπίζει τις σελίδες που είναι πιο δημοφιλείς

11.4 Cookies τρίτων

Τα λεγόμενα cookies «τρίτων» ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Ως εξατομικευμένες διαφημίσεις νοούνται διαφημίσεις που είναι προσαρμοσμένες ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, την περιοχή ή τις προτιμήσεις σας. Με τη χρήση των cookies τρίτων δεν συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας.

Διαγραφή ή αποκλεισμός cookies

Εάν επιθυμείτε να αποκλείσετε cookies, μπορείτε να το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Όταν απενεργοποιείτε τη χρήση των cookies, πρέπει να θυμάστε ότι κάποια γραφικά ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά ή ότι μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ορισμένες ενότητες του δικτυακού τόπου.

12. Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε από εμάς τελευταία φορά στις 24-11-2020. Σε οποιαδήποτε αλλαγή επί της παρούσης θα ενημερώνεστε μέσω της επικαιροποιημένης Πολιτικής στην ιστοσελίδα μας.

13. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας.
Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!