Παιχνίδια Μοντεσσόρι (Montessori)

Όλοι οι γονείς θέλουν να παρέχουν στα παιδάκια τους τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Χαρίστε και εσείς στα παιδάκια σας δημιουργικές, εκπαιδευτικές και ταυτόχρονα ευχάριστες στιγμές με μοναδικά παιχνίδια Montessori!

Στη συλλογή μας θα βρείτε μοναδικά παιχνίδια Montessori, ιδανικά για δώρο για πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας ή των φίλων του, που θα συμβάλλουν στην εξάσκηση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών σας, όπως ο συντονισμός ματιού-χεριού, το κράτημα και η δύναμη των χεριών και άλλα. Όλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, υλικό απόλυτα φιλικά προς τα παιδάκια σας και σε διάφορα χρώματα που θα τα λατρέψουν.

Εκπλήξτε τα παιδία σας με Μοντεσσόρι παιχνίδια της συλλογής μας και ζήστε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές χαράς. Στο jajala προσπαθούμε να παρέχουμε σε μικρούς και μεγάλους τα καλύτερα προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη. Για αυτό ανανεώνουμε διαρκώς τη συλλογή μας με πρωτότυπα προϊόντα που θα λατρέψετε!

Βρέθηκαν 24 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Τα παιχνίδια Montessori είναι παιχνίδια που προσομοιάζουν στην πραγματικότητα. Τα παιδιά προσπαθούν να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους με τις πληροφορίες που εκλαμβάνουν από το περιβάλλον τους. Έτσι, τα παιχνίδια μοντεσσόρι προσπαθούν να αναπτύξουν την πραγματική τους φαντασία.

Για αυτό, τα παιχνίδια Μοντεσσόρι που σας παρέχει το jajala είναι παιχνίδια, πλαστικά και χρωματιστά, που θα κάνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πολλές αισθήσεις, ώστε ο εγκέφαλός τους να μεταφράζει τον κόσμο σε συγκεκριμένες δεξιότητες.

Τα παραδοσιακά παιχνίδια στοχεύουν περισσότερο στη διασκέδαση των παιδιών χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να μπουν στη διαδικασία ανάλυσης και σκέψης. Αντίθετα, τα παιχνίδια Montessori επικεντρώνονται στην κατάκτηση δεξιοτήτων κάθε φορά.

Με τα παιχνίδια Μοντεσσόρι, το παιδάκι σας θα επικεντρώνεται στο παιχνίδι και θα μένει απερίσκεπτο, καθώς ο εγκέφαλός τους θα στοχεύει στην κατάκτηση μιας βαθύτερης γνώσης. Έτσι, με αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και θα αναπτύξει τις δεξιότητές του, ενώ παράλληλα θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να περάσετε χρόνο μαζί!

Η κατάλληλη ηλικία για εξοικείωση των παιδιών με τα παιχνίδια Μοντεσσόρι είναι σχετική. Η πιο συχνή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι από 2-5 χρονών. Τότε τα παιδιά είναι στην κατάλληλη φάση για την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους με παιχνίδια που θα ερεθίσουν τις αισθήσεις τους.

Σε όποια ηλικία και αν αποφασίσετε να συστήσετε τα παιχνίδια αυτά στο παιδί σας, πάντα θα πρέπει να παίζει υπό την επίβλεψή σας, για αποφυγή τυχόν τραυματισμού. Έτσι, το παιδάκι σας σύντομα θα κατακτήσει τον κόσμο των αισθήσεών του, με τα παιχνίδια που θα προάγουν την αυτονομία του.

Όταν επιλέγετε παιχνίδια Montessori, αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι πρέπει να τα εναλλάσσετε κάθε μια με δυο εβδομάδες. Μιας που θα κατακτάει εύκολα και γρήγορα νέες δεξιότητες το παιδάκι σας, τα ίδια παιχνίδια μετά από 1-2 βδομάδες θα τα βαρεθεί και θα τα παρατήσει. Εναλλάσσοντάς τα θα κατακτάει διαρκώς νέες δεξιότητες και θα έχει καινούριες εμπειρίες που θα το βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του.

Επιπλέον, καλό είναι να έχετε στο νου σας και τα υλικά των παιχνιδιών που θα επιλέγετε. Όπως πρέπει συχνά να εναλλάσσετε τα παιχνίδια, το ίδιο συχνά πρέπει να εναλλάσσετε και το υλικό κατασκευής τους. Έτσι, η αίσθηση της αφής θα έχει διαρκώς νέα ερεθίσματα. Με αυτό τον τρόπο το παιδί σας δεν θα βαρεθεί ποτέ να παίζει με αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και θα εξερευνήσει έναν μοναδικό κόσμο δεξιοτήτων, με τον καλύτερο τρόπο!

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!