Κουτιά για Χάπια & Φάρμακα

Βάλτε την υγεία σας πάνω από όλα και φροντίστε για αυτή με προϊόντα που θα σας εξυπηρετούν στην καθημερινή σας ρουτίνα. Στη συλλογή του jajala υπάρχει μια μεγάλη γκάμα με κουτιά και θήκες για χάπια και φάρμακα που θα αποθηκεύετε τα φάρμακά σας και θα σας λύσουν τα χέρια!

Μεταξύ άλλων, θα βρείτε θήκες για χάπια που θα σας εξυπηρετούν καθημερινά, ώστε να μη ξεχάσετε καμία απαραίτητη δόση από τη φαρμακευτική σας αγωγή και θα μπορείτε να τις έχετε παντού μαζί σας. Επιπλέον, θα βρείτε και κουτιά για να φτιάξετε το φαρμακείο σας, με όλα τα απαραίτητα για κάθε περίπτωση!

Στο jajala φροντίζουμε να καλύπτουμε όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Για αυτό και ανανεώνουμε διαρκώς τη συλλογή μας με τα πιο έξυπνα και χρηστικά προϊόντα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη και ποιοτικότερη.

Βρέθηκαν 6 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Στο Jajala σας παρέχουμε μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπα κουτιά για φάρμακα, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε κουτιά αποθήκευσης με μεγάλη χωρητικότητα, αλλά και μικρότερα, με πολλές θέσεις, για να βάζετε τα φάρμακά σας ανάλογα τις μέρες που πρέπει να τα πάρετε.

Είναι πολύ πρακτικά και εύκολα στη χρήση, για να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά ή και για να γνωρίζετε που βρίσκονται όλα τα φαρμακευτικά σας είδη, σε κάποια έκτακτη περίπτωση. Τέλος, ο όμορφος σχεδιασμός τους θα κάνει τη διαδικασία λήψης των φαρμάκων σας πιο όμορφη, για να μη παραλείπετε καμία δόση.

Αποθηκεύστε τα χάπια σας στα κατάλληλα κουτιά για να μη ξεχάσετε καμία δόση, επιλέγοντας κουτιά για χάπια που θα βρείτε στη συλλογή του Jajala. Μεταξύ άλλων θα βρείτε:

  1. 1. Κουτιά αποθήκευσης φαρμακευτικών ειδών

  2. 2. Κουτιά για χάπια 4 θέσεων

  3. 3. Κουτιά για χάπια 6 θέσεων

  4. 4. Παγούρια για χάπια

Ο όμορφος και πρακτικός σχεδιασμός τους θα σας βοηθήσει να έχετε τα χάπια σας πάντα μαζί σας, για να τα παίρνετε όποτε χρειάζεται.

Αν παίρνετε φάρμακα σε καθημερινή βάση, τότε οι θήκες με θέσεις θα σας διευκολύνουν πολύ στη μεταφορά τους καθημερινά παντού μαζί σας. Χάρη στον πρακτικό τους σχεδιασμό θα μπορείτε να τα έχετε ακόμα και στην τσέπη σας. Εκτός από τις θήκες, πολύ βολικό θα είναι και το παγούρι με θέσεις για χάπια, για να έχετε και νερό για την εύκολη κατάποσή τους.

Αν πάλι δεν χρειάζεστε να παίρνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή σε καθημερινή βάση, αλλά θέλετε να έχετε τα απαραίτητα σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι λόγω ατυχήματος ή ξαφνικής αδιαθεσίας, τότε τα κουτιά αποθήκευσης φαρμάκων αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Έτσι, θα έχετε πάντα σε ετοιμότητα το φαρμακείο σας, μέσα σε ένα πρακτικό κουτί!

Αν ανησυχείτε πια για την ασφάλεια των φαρμάκων σας. Αποθηκεύοντάς τα σε κουτί για φάρμακα που σας παρέχει το Jajala, ήρθε η στιγμή να βγάλετε αυτό το βάρος από πάνω σας! Τα κουτιά για φάρμακα που θα βρείτε, κλείνουν με ασφάλεια αποτρέποντας τα φάρμακα να βγουν έξω από αυτό.

Επιπλέον, τα υλικά κατασκευής τους είναι ελεγμένα και κατάλληλα να έρχονται σε επαφή με τα φάρμακά σας, χωρίς να τα αλλοιώνουν. Έτσι, μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι όταν τα τοποθετείτε στις θήκες τους.

Με τα κουτιά για χάπια που θα βρείτε στη συλλογή μας, θα πείτε τέλος στο άγχος για την ασφάλεια των χαπιών σας. Επειδή στο Jajala θέλουμε να φροντίζουμε για την περιποίησή σας τα κουτιά για χάπια που σας παρέχουμε είναι ιδανικά και κατάλληλα να φιλοξενούν με ασφάλεια τα χάπια σας.

Όλες οι θήκες και τα κουτιά μας είναι κατασκευασμένα από υλικά ελεγμένα και απόλυτα ασφαλή για τέτοιου είδους χρήση. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των χαπιών αλλά και της δικής σας. Απλά, επιλέξτε αυτή που θα σας εξυπηρετεί περισσότερο στη χρήση και μείνετε ήσυχοι για τα χάπια σας!

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!