Κάδοι Απορριμάτων Παιδικοί

Μάθετε το παιδί σας να είναι τακτικό και να κρατά καθαρό το δωμάτιό του με κάδους που θα βρείτε στο jajala. Ανακαλύψτε στη συλλογή μας παιδικούς κάδους σε φοβερά σχέδια και χρώματα και βάλτε τέλος στην ακαταστασία και τα σκουπίδια στο παιδικό δωμάτιο.

Είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και χάρη στα χαρούμενα σχέδιά τους θα γίνουν ιδιαίτερα αγαπητά από τα παιδιά. Επιλέξτε το σχέδιο και το χρώμα που αρέσει στο παιδί σας και προσθέστε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ στο παιδικό δωμάτιο. Η καθαριότητα θα γίνει από μια «βαρετή» μια διασκεδαστική διαδικασία!

Βρέθηκαν 7 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Οι κάδοι απορριμμάτων του Jajala είναι όλοι κατασκευασμένοι από πλαστικό, ανθεκτικό, για να βάζετε με άνεση τα απορρίμματά σας. Θα τους βρείτε όλους σε υπέροχα σχέδια και χρώματα.

Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή τους, οι κάδοι απορριμμάτων του Jajala, δεν ξεβάφουν από τη χρήση και την πλύση και δεν φθείρονται εύκολα. Έτσι, το αγαπημένο σας σχέδιο που θα επιλέξετε δεν θα φύγει από τον κάδο σας.

Οι κάδοι απορριμμάτων του Jajala είναι διαφορετικής χωρητικότητας μεταξύ τους. Ανάλογα τις διαστάσεις τους μπορούν να χωρέσουν από 1 λίτρο μέχρι και ο μεγαλύτερος 10 λίτρα.

Έτσι, ανάλογα τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε τον κάδο απορριμμάτων που χωράει τα λίτρα που σας εξυπηρετούν εσάς ή το παιδάκι σας καλύτερα.

Όλοι οι κάδοι απορριμμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κάδοι ανακύκλωσης. Εσείς, απλά, ξεχωρίστε τους κάδους σε γενικής χρήσης και ανακύκλωσης και τοποθετήστε μέσα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Όταν γεμίσει ο κάδος, μπορείτε εύκολα να τον μεταφέρετε μέχρι τον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης.

Ακόμα και οι μικρότεροι κάδοι που είναι για το παιδικό γραφείο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάδοι ανακύκλωσης. Δείχνοντας στο παιδί τι πρέπει να πετάει στον συγκεκριμένο κάδο θα μάθει από μικρό τη σημασία της ανακύκλωσης εύκολα, με τους πιο ζωηρούς κάδους.

Όλοι οι κάδοι απορριμμάτων κατά καιρό χρειάζονται τον απαραίτητο καθαρισμό για να παραμένουν κατάλληλοι και ασφαλείς για χρήση. Ο καθαρισμός τους είναι πολύ εύκολος και δεν θα χρειαστεί κόπο και χρόνο.

Αδειάστε τον κάδο σας και με ένα σφουγγάρι και υγρό σαπούνι τρίψτε τον καλά, ώστε να φύγουν λεκέδες και μικρόβια. Ξεπλύντε τον καλά με άφθονο νερό, αφήστε τον να στεγνώσει και είναι έτοιμος να μπει στη θέση του. Ένα tip για να μη λερώνεται τόσο εύκολα, είναι να τοποθετείτε μέσα μια σακούλα που θα κρατά συγκεντρωμένα τα απορρίμματα χωρίς να λερώνουν τον κάδο.

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!