Back 2 School Επιστροφή στο Σχολείο

Ετοιμάστε το παιδάκι σας να επιστρέψει στο σχολείο με μοναδικά back to school είδη, μόνο από το Jajala. Στη συλλογή μας θα βρείτε όλα αυτά που είναι τάση για τη νέα σχολική χρονιά, για να εφοδιάσετε το μικρό σας μαθητή. Για παιδιά βρεφονηπιακού έως και μεγαλύτερες ηλικίες, τα σχολικά μας είδη θα τα αφήσουν έκπληκτα.

Θα βρείτε μεταξύ άλλων τσάντες, κασετίνες, είδη γραφείου, αναλώσιμα αλλά και σετ φαγητού και πολλά άλλα, για να επιλέξετε ό,τι χρειάζεται το παιδί σας. Με σχολικά είδη για το σπίτι και το σχολείο, το παιδί σας θα επιστρέψει στο σχολείο έτοιμο για μια υπέροχη σχολική χρονιά! Τώρα και με μοναδικές νέες παραλαβές σε back to school προϊόντα, θα εφοδιάσετε εύκολα και οικονομικά το παιδί σας με όλα όσα χρειάζεται.

Εμείς, θέλουμε να σας παρέχουμε πάντα τα πιο πρωτότυπα και χρηστικά προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη! Έτσι, με τα σχολικά μας είδη, το παιδάκι σας θα ξεκινήσει την πρώτη ή τη νέα του σχολική χρονιά με τον πιο μοντέρνο και ξεχωριστό εξοπλισμό. Να είστε σίγουροι πως το παιδάκι σας θα τα λατρέψει όλα και οι φίλοι του θα θαυμάζουν τα σχολικά του είδη.

Βρέθηκαν 241 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Για να μη μείνει το παιδάκι σας ποτέ χωρίς το κολατσιό ή το μεσημεριανό του στο after school, στη συλλογή του Back to School του Jajala θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε παιδικά φαγητοδοχεία.

Όλα είναι άριστης ποιότητας και κατασκευής, από ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, αλλά και σιλικόνη BPA Free για να είστε πάντα σίγουροι για την ασφάλεια του παιδιού σας. Θα βρείτε δοχεία φαγητού ενός ή και πολλών διαμερισμάτων, κατάλληλα να τοποθετείτε μέσα το φαγητό, τη σαλάτα και το φρούτο του παιδιού σας για να έχει καθημερινά ένα πλήρες γεύμα!

Αν ψάχνετε ολοκληρωμένα σετ γραφικής ύλης για να έχει μαζί του ό,τι χρειάζεται το παιδάκι σας στο σχολείο, στο Jajala φροντίζουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συλλογή μας με νέα προϊόντα για να βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε. Εσείς, απλά περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα βρείτε μοναδικά ολοκληρωμένα σετ γραφικής ύλης με:

  • - κασετίνα
  • - μολύβια
  • - γόμες
  • - ξύστρες
  • - σημειωματάριο

σε διάφορα και χαρούμενα σχέδια που λατρεύουν αγόρια και κορίτσια! Επιλέξτε το ιδανικό για τον μικρό σας μαθητή και θα θέλει να το χρησιμοποιεί καθημερινά στο σχολείο του.

Για τους δασκάλους και τους καθηγητές που θέλουν να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τη νέα σχολική χρονιά, δεν θα γινόταν να λείπουν από τη συλλογή του Jajala μοναδικά σχολικά είδη που θα τους λύσουν τα χέρια! Έτσι, αν και εσείς θέλετε να προετοιμαστείτε σωστά και να επιστρέψετε στην έδρα σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και μια τεράστια γκάμα επιλογών σας περιμένει να την ανακαλύψετε! Μεταξύ άλλων, θα βρείτε:

  • - φάκελους εγγράφων, για να έχετε πάντα σε τάξη τις σημειώσεις σας αλλά και τα τεστ των μαθητών σας
  • - στυλό και μολύβια
  • - stickers, για να κάνετε τη διόρθωση των διαγωνισμάτων πιο διαδραστική, επιβραβεύοντας ή δείχνοντας με αστείο τρόπο τη δυσαρέσκειά σας για τη βαθμολογία τους
  • - ημερολόγια και σημειωματάρια, για να είστε πάντα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα

και μια τεράστια ακόμα λίστα με σχολικά είδη που θα λατρέψετε!

Στη λίστα back to school του jajala θα βρείτε μοναδικά και πρωτότυπα σχολικά είδη σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για αγόρια και κορίτσια. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε σχολικά είδη με:

και πάρα πολλά άλλα προϊόντα, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους

Για να έχει καθημερινά όλα τα απαραίτητα το παιδάκι σας στο σχολείο, δεν θα γινόταν να λείπει από την τσάντα του το αγαπημένο του παγούρι, με το οποίο θα μεταφέρει το νερό του πάντα μαζί του. Στη συλλογή του Jajala φροντίζουμε και σας παρέχουμε υπέροχα παιδικά παγούρια, πλαστικά, αλλά και θερμός, ιδανικά να τα χρησιμοποιεί καθημερινά στο σχολείο αλλά και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες.

Όλα είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας, ανθεκτικά και ασφαλή να τα χρησιμοποιούν τα παιδάκια. Το μοντέρνο αλλά και παιχνιδιάρικο design τους θα το λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι και θα θέλουν να έχουν το δικό τους καθημερινά μαζί τους παντού!

Για τα παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα μολύβια και στυλό τους, στη συλλογή του Jajala θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία, σε απίθανα σχέδια και χρώματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Μολύβια απλά, κλασικά, μηχανικά, “αιώνια”, με μύτες, αλλά και στυλό σε διάφορα χρώματα και σχέδια, με μελάνι gel, μαύρης γραφής και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να κάνετε το καλύτερο δώρο στο παιδάκι σας για τη νέα σχολική χρονιά. Να είστε σίγουροι πως θα σας λατρέψει!

Δεν γίνεται Back to School χωρίς την κατάλληλη τσάντα που θα κουβαλάει τα βιβλία και τα σχολικά των μικρών μαθητών. Για αυτό και το Jajala, επειδή θέλει να μοιράζει χαμόγελα και χαρά στους μικρούς μαθητές που επιστρέφουν ή τώρα ξεκινούν το σχολείο τους, εμπλουτίζει διαρκώς τη συλλογή του με σχολικές τσάντες, άριστης κατασκευής, για κάθε σχολική τάξη!

Μεταξύ άλλων, στη συλλογή μας θα βρείτε όμορφες και χαρούμενες σχολικές τσάντες για:

  • - τον παιδικό σταθμό
  • - το προνήπιο
  •  - το δημοτικό

που θα λατρέψουν τα παιδιά. Θα τις βρείτε σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, με αγαπημένες φιγούρες των παιδιών, όπως δεινόσαυρους, μονόκερους και πολλά άλλα που τα ξετρελαίνουν.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας. Η παράδοση της παραγγελίας συνήθως γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ωστόσο, είναι θέμα της συνεργαζόμενης courier το πόσο σύντομα θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας σας. Σε δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Επειδή τα βιβλία των μαθητών, ήδη από τις πρώτες σχολικές τάξεις είναι πολλά και βαριά, όλοι οι μαθητές χρειάζονται την κατάλληλη τσάντα που και θα κουβαλάει με ασφάλεια τα βιβλία τους, αλλά και θα είναι άνετη προς αυτά. Για αυτό και στο Jajala φροντίζουμε και σας παρέχουμε τις ιδανικές τσάντες για κάθε μαθητή.

Τα λουράκια αλλά και η πλάτη τους είναι ειδικά κατασκευασμένα με αφρώδη επένδυση, που παρέχει άνεση στους μαθητές και δεν επιτρέπει στο βάρος των βιβλίων να τους τραυματίσει. Παράλληλα, η ανθεκτική τους κατασκευή τις καθιστά κατάλληλες να συγκρατούν το βάρος των βιβλίων, χωρίς να καταστραφούν! Έτσι, ο μικρός σας μαθητής θα έχει την αγαπημένη του σχολική τσάντα σε πολλές τάξεις!

Επειδή όλο και περισσότερα παιδάκια μένουν στο ολοήμερο μετά τις κανονικές σχολικές τους ώρες, είναι απαραίτητο να έχουν καθημερινά μαζί τους το φαγητό που θα τα κρατήσει χορτάτα μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι. Για αυτό και στη συλλογή του Jajala θα βρείτε εργονομικές τσάντες μεταφοράς φαγητού για το σχολείο.

Μέσα στη μεγάλη μας συλλογή, θα βρείτε χαριτωμένες ισοθερμικές τσάντες, ιδανικές να τις παίρνουν τα παιδάκια στον παιδικό έως και στο δημοτικό. Χάρη στην κατασκευή τους είναι πολύ εύκολες στη μεταφορά τους, ενώ η ισοθερμική τους επένδυση, τι καθιστά κατάλληλες να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού σταθερή για πολλή ώρα. Έτσι, θα μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι το παιδάκι σας θα έχει καθημερινά το φαγητό του μαζί του!

Στο jajala σας δίνουμε τη κάθε δυνατότητα για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Έτσι, μπορείτε να πληρώσετε με:

  • 1. πιστωτική κάρτα

  • 2. κατάθεση

  • 3. αντικαταβολή

  • 4. paypal

  • 5. μετρητά με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Αν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό που ζητήσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με άθικτη τη συσκευασία του.

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας προκειμένου να γνωστοποιήσετε την περίπτωσή σας και να λάβετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες κατευθύνσεις και πληροφορίες για την επιστροφή του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα πολιτικής επιστροφών μας για να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τις επιστροφές.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε ένα ενημερωτικό e-mail με ένα link που θα σας οδηγεί στη σελίδα της courier.

Από εκεί θα μπορείτε να κάνετε tracking και να παρακολουθείτε διαρκώς που βρίσκετε η παραγγελία σας μέχρι την παράδοσή της σε εσάς!

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!