Προϊόντα Περιποίησης

Η προσωπική φροντίδα είναι σημαντική για άντρες και γυναίκες. Για αυτό στο jajala σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίζετε καθημερινά για την προσωπική σας περιποίηση ή για να κάνετε το καλύτερο δώρο στις γυναίκες της ζωής σας, με μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων περιποίησης, που θα λατρέψετε!

Στη συλλογή μας, μεταξύ άλλων, θα βρείτε μάσκες ύπνου για έναν ποιοτικό ύπνο και μία ξεκούραστη επιδερμίδα, θερμοφόρες για την ανακούφιση από τον πόνο, μαξιλάρια ύπνου για εσάς που ταξιδεύετε πολύ και πολλά ακόμα! Επιπλέον, θα βρείτε αξεσουάρ για τα μαλλιά και τα νύχια σας, κορδόνια για τα γυαλιά σας, τη μάσκα σας αλλά και έξυπνες θήκες για τα χάπια σας.

Η ολοκληρωμένη μας συλλογή με πρωτότυπα αντικείμενα για την προσωπική σας φροντίδα θα σας ενθουσιάσει! Στο jajala φροντίζουμε να φέρνουμε πάντα τα καλύτερα και πιο απαραίτητα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και ποιοτικότερη!

Βρέθηκαν 70 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Επειδή όλοι θέλουμε να ασχολούμαστε με την προσωπική μας φροντίδα και περιποίηση, στο Jajala φροντίζουμε και σας παρέχουμε μοναδικά προϊόντα περιποίησης κατάλληλα να σας παρέχουν τη φροντίδα που θέλετε! Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα βρείτε προϊόντα όπως:

και πολλά άλλα είδη προσωπικής φροντίδας για να έχετε πάντα, όλα όσα χρειάζεστε. Όλα είναι άριστης ποιότητας για να σας παρέχουν διαρκώς τη φροντίδα που έχετε ανάγκη.

Για κάθε γυναίκα που θέλει να προσέχει τον εαυτό της στο έπακρο, δεν θα γινόταν μη σας παρέχουμε τα καλύτερα είδη περιποίησης για τον σκοπό αυτό. Έτσι, στη συλλογή μας θα βρείτε υπέροχες επιλογές σε προϊόντα περιποίησης όπως κορδέλες και είδη ντεμακιγιάζ, προϊόντα μακιγιάζ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, θα βρείτε είδη για τα μαλλιά, όπως κορδέλες για μπούκλες χωρίς θερμότητα, κοκαλάκια, πετσέτες, χτένες, αλλά και διάφορα άλλα είδη για καθημερινή χρήση. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και προϊόντα για τις δύσκολες ημέρες του μήνα, όπως θερμοφόρες, αλλά και ηλεκτρικές κουβέρτες, που θα σας κρατάνε ζεστές!

Για να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων, φροντίζουμε και παρέχουμε προϊόντα περιποίησης και για τους αγαπημένους μας άνδρες, που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα αλλά και την προσωπική τους φροντίδα. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε:

  • - μανδύες για κούρεμα
  • - μανδύες ξυρίσματος
  • - σετ περιποίησης φρυδιών

και πολλά άλλα, κατάλληλα να τα χρησιμοποιούν και να κάνουν τη φροντίδα τους μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Τέλος, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε δώρο στους άνδρες της ζωής σας, που σίγουρα θα λατρέψουν!

Τα μαλλιά για μια γυναίκα αποτελεί το αγαπημένο της στολίδι. Για αυτό και δεν θα μπορούσαμε από το να σας παρέχουμε μοναδικά προϊόντα για την περιποίησή τους. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα βρείτε:

  • - κοκαλάκια
  • - αξεσουάρ
  • - κορδέλες
  • - πετσέτες
  • - βούρτσες

για να περιποιείστε τα μαλλιά σας και να δημιουργείτε μοναδικά χτενίσματα. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας και ετοιμαστείτε να κάνετε επαγγελματικούς κότσους, αλλά και μπούκλες χωρίς θερμότητα, που δεν θα φθείρουν τα μαλλιά σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις όλων!

Αν θέλετε να περιποιείστε το πρόσωπό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στη συλλογή του Jajala σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε. Εκτός από προϊόντα για το μακιγιάζ, θα βρείτε:

  • - είδη περιποίησης για σπυράκια
  • - σφουγγαράκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ
  • - σετ περιποίησης φρυδιών

και πολλά άλλα για να επιλέξετε όσα χρειάζεστε. Όλα είναι άριστης ποιότητας και κατασκευής και ελεγμένα, κατάλληλα να έρχονται σε επαφή με την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας.

Αν υποφέρετε από κάλους και χτυπήματα, όταν φοράτε τα αγαπημένα σας παπούτσια, στο Jajala σας έχουμε τη λύση. Στη συλλογή μας, θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους πάτους παπουτσιών που θα προστατεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σας από τα ενοχλητικά χτυπήματα και τις φουσκάλες.

Επιπλέον, στη συλλογή μας θα βρείτε και άλλα προϊόντα για τα παπούτσια, όπως ελαστικά κορδόνια με κλιπ για τα αθλητικά ή τα παπούτσια βόλτας που θα λατρέψετε. Απλά, επιλέξτε όλα όσα χρειάζεστε και φορέστε με άνεση και στιλ τα αγαπημένα σας παπούτσια χωρίς δεύτερες σκέψεις!

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!