Είδη Διακόσμησης και Αξεσουάρ για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι

Φτιάξτε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, ετοιμάζοντας τα γιορτινά σας φαγητά και στολίζοντάς το με όλα τα απαραίτητα είδη και αξεσουάρ για το τραπέζι, με υπέροχες επιλογές που μόνο στη συλλογή του Jajala θα βρείτε. Οι μοναδικές, πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες επιλογές που σας παρέχουμε θα κάνουν τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σας ξεχωριστή!

Ανακαλύψτε μέσα στην τεράστια συλλογή μας υπέροχα χριστουγεννιάτικα είδη διακόσμησης και αξεσουάρ όπως τραπεζομάντηλα, τραβέρσες, σουπλά, σουβέρ, αλλά και χαρτοπετσέτες και διάφορα άλλα διακοσμητικά που θα απογειώσουν το γιορτινό κλίμα στο τραπέζι σας και θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας. Εσείς, επιλέξτε τα αγαπημένα σας, κάντε τους συνδυασμούς σας και θα έχετε ένα ονειρικό αποτέλεσμα διακόσμησης.

Στο Jajala, θέλουμε να σας παρέχουμε πάντα τις καλύτερες επιλογές σε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια που θα κάνουν τα Χριστούγεννα σας ονειρικά. Για αυτό και φροντίζουμε να φέρνουμε ό,τι νέο κυκλοφορεί που θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας. Περιηγηθείτε στην ανανεωμένη συλλογή μας, κάντε τις επιλογές σας και υποδεχτείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο χώρο σας!

Βρέθηκαν 74 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Όσο σημαντικό είναι το καλό φαγητό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, άλλο τόσο είναι σημαντικός ο στολισμός του! Για αυτό στη συλλογή του Jajala θα βρείτε υπέροχες επιλογές σε χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για το γιορτινό τραπέζι. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε:

  • - χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες
  • - πετσετάκια σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχέδια
  • - τραπεζομάντηλα
  • - runner

και πολλά άλλα, σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα θέματα και χρώματα που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα λατρέψετε!

Για τους λάτρεις της χειροτεχνίας και του ιδιαίτερου στολισμού, φτιάχνοντας περίτεχνα σχέδια με χαρτοπετσέτες, στη χριστουγεννιάτικη συλλογή του Jajala θα βρείτε τα πιο όμορφα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το γιορτινό σας τραπέζι μοναδικό!

Διακοσμητικά τεχνητά λουλουδάκια, foam, με μεταλλικό κλωναράκι, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στην τεράστια συλλογή μας. Διαλέξτε και κάνετε δικά σας τα ιδανικά που θα στολίσουν τις χαρτοπετσέτες σας και όχι μόνο με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!