Είδη Κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους ενός σπιτιού που αφιερώνουμε πολλές ώρες την ημέρα. Αν είστε λάτρεις του μαγειρέματος αλλά και της οργάνωσης, το jajala σας παρέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να έχετε διαρκώς την κουζίνα σας οργανωμένη. Έτσι, θα κάνετε το μαγείρεμα μια διασκεδαστική και αγαπημένη διαδικασία!

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε είδη οργάνωσης και κουζίνας, σε μοναδικά χρώματα και σχεδιασμό για να επιλέξετε τα αγαπημένα σας. Μεταξύ άλλων θα βρείτε δοχεία φαγητού, σουρωτήρια, κούπες, θερμός, ράφια αποθήκευσης, κάδους απορριμμάτων και πολλά άλλα. Όλα είναι άριστης ποιότητας και σχεδιασμού για να γίνουν ένα χρηστικό στολίδι για την κουζίνα σας.

Ανακαλύψτε και επιλέξτε τα εργαλεία που θα κάνουν το μαγείρεμα μία ευχάριστη διαδικασία και κρατήστε την κουζίνα καθαρή και οργανωμένη! Εμείς ανανεώνουμε τη συλλογή μας διαρκώς με νέα προϊόντα, για να βρίσκετε πάντα αυτά που θέλετε.

Βρέθηκαν 294 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Στη συλλογή του Jajala φροντίζουμε και σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε την κουζίνα σας πάντα καθαρή και οργανωμένη, είτε είναι μικρή είτε είναι μεγάλη. Για αυτό θα βρείτε μια τεράστια γκάμα επιλογών σε είδη για την κουζίνα, όπως:

  • - θήκες & κουτιά οργάνωσης
  • - κρεμάστρες
  • - βάσεις
  • - ράφια
  • - λεκάνες
  • - ψωμιέρες

και αμέτρητες άλλες επιλογές, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, αλλά και άριστης ποιότητας και κατασκευής, που θα απογειώσουν την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα της κουζίνας σας.

Τα δοχεία φαγητού δεν γίνεται να λείπουν από καμία κουζίνα. Για αυτό και στη συλλογή του Jajala θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε δοχεία αποθήκευσης φαγητού, για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας!

Όλα είναι άριστης ποιότητας και κατασκευής, με μοντέρνο σχεδιασμό και χαρούμενα χρώματα, ή και διάφανα για να επιλέξετε τα ιδανικά που θα καλύψουν τις ανάγκες σας αλλά και της κουζίνας σας. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε δοχεία μεταλλικά, γυάλινα, πλαστικά, αλλά και φαγητοδοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι, υλικά απόλυτα φιλικά προς τα τρόφιμα και τους ανθρώπους.

Επειδή θέλουμε πάντα να καλύπτουμε κάθε μικρή η μεγάλη σας ανάγκη, δεν θα γινόταν να λείπουν από τη συλλογή μας σουπλά και σουβέρ, κατάλληλα να διακοσμούν εκπληκτικά, αλλά και να προστατεύουν από τις μακές το τραπέζι σας.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε σουπλά και σουβέρ με βάση ή χωρίς, σε εκπληκτικά σχέδια και χρώματα που θα απογειώσουν τη διάθεση αλλά και την αισθητική του χώρου. Κατασκευασμένα από PVC ή τσόχα, θα κρατούν τα πιάτα και τις κούπες σας μακριά από την επιφάνεια του τραπεζιού σας, παρέχοντάς του έτσι την απαραίτητη προστασία!

Κατά το μαγείρεμα είναι απαραίτητο να φοράμε γάντια και ποδιές για να προστατεύουμε αποτελεσματικά τα ρούχα και τα χέρια μας από λεκέδες και καψίματα. Επειδή τα καψίματα είναι επίπονα και επικίνδυνα πολλές φορές, στο Jajala φροντίζουμε και σας παρέχουμε γάντια άριστης ποιότητας κατασκευής για να προστατεύουν αποτελεσματικά τα χέρια σας.

Μεταξύ άλλων, στη συλλογή μας θα βρείτε υφασμάτινα γάντια φούρνου με εσωτερική επένδυση από σφουγγαράκι που απορροφά τη θερμότητα, αλλά και γάντια με επίστρωση σιλικόνης που είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες, σε υπέροχα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας.

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!