Εργαλεία & Gadget Κουζίνας

Κάντε ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό το μαγείρεμα ή ακόμα και τα πιο ξεχωριστά και πρωτότυπα δώρα στους άντρες της ζωής σας, με τα μοναδικά εργαλεία και gadget κουζίνας του jajala! Σας παρέχουμε εργαλεία κουζίνας ξεχωριστού design που θα σας λύσουν τα χέρια, γλιτώνοντας παράλληλα χρόνο από χρονοβόρες διαδικασίες στο μαγείρεμα.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως αποφλοιωτές, καλούπια αυγού, βάσεις για εργαλεία κουζίνας, αντικολλητικές φόρμες, ανοιχτήρια και πολλά άλλα! Επιπλέον, θα βρείτε έξυπνες θήκες για τις οδοντογλυφίδες και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να εξοπλίσετε τον πιο δημιουργικό χώρο του σπιτιού, στις καλύτερες τιμές.

Όλα είναι άριστης ποιότητας και ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες της κουζίνας. Εμείς στο jajala, για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και δημιουργική, ψάχνουμε και εφοδιάζουμε συνεχώς τη συλλογή μας με μοναδικά προϊόντα. Ό,τι χρειάζεστε για την κουζίνα σας θα το βρείτε εδώ!

Βρέθηκαν 126 προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

Μια κουζίνα για να είναι λειτουργική χρειάζεται όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας που θα αναβαθμίσουν το στιλ και τη λειτουργικότητά της. Για αυτό και στη συλλογή του Jajala θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε εργαλεία κουζίνας, όπως:

  • - λεκάνες
  • - τηγανάκια
  • - φόρμες ψησίματος
  • - μαχαίρια
  • - είδη για air fryer
  • - σφουγγάρια
  • - διανεμητές λαδιού
  • - σετ εργαλείων

και αμέτρητες άλλες επιλογές σε είδη και εργαλεία, άριστης ποιότητας και κατασκευής που θα κάνουν την κουζίνα το αγαπημένο σας μέρος για να κάνετε τις μοναδικές σας μαγειρικές!

Για τους λάτρεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, δεν θα γινόταν στο Jajala να μη παρέχουμε μοναδικές φόρμες ψησίματος, κατάλληλες να κάνετε τις μαεστρίες σας! Ανάμεσα σε άλλα, θα βρείτε κλασικές φόρμες για κέικ, αλλά και υπέροχες φόρμες-καλούπια για pancakes.

Επιπλέον, στη συλλογή μας θα βρείτε φόρμες για ντόνατς, αλλά και ειδικές φόρμες για πιτσάκια και cupcakes κατάλληλα να μπαίνουν στο φούρνο αλλά και στο air fryer. Όλα είναι άριστης ποιότητας και κατασκευής, που θα λατρέψετε!

Μιας που πλέον τα air fryer χρησιμοποιούνται από ένα μεγάλο τμήμα πληθυσμού παγκοσμίως, δεν θα γινόταν να μη σας παρέχουμε ειδικά διαμορφωμένα εργαλεία για τους κάδους του air fryer.

Στη συλλογή μας θα βρείτε υπέροχες επιλογές σε αντικολλητικά χαρτιά που θα κρατούν το κάδο καθαρό από λίπη, αλλά και φόρμες σιλικόνης, BPA Free, πολλαπλών θέσεων για να φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα τις αγαπημένες σας λιχουδιές!

Αν σας αρέσουν τα σετ κουζινικών και ψάχνετε υπέροχες και μοντέρνες επιλογές που θα κάνουν το μαγείρεμά σας μια χαρούμενη και στιλάτη διαδικασία, στη συλλογή του Jajala θα βρείτε υπέροχες επιλογές σε σετ κουζινικών για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας. Σετ όπως:

  • - εργαλεία μαγειρικής
  • - μαχαιριών
  • - Barbeque
  • - σουρωτήρια

και διάφορες άλλες επιλογές σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Τα υπέροχα χρώματά τους και η εργονομική και ανθεκτική τους κατασκευή θα σας κάνουν master στην κουζίνα σας!

ΔΩΡΕAΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 50€*

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

για αγορές άνω των 100€

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!