Πως να κάνεις μπούκλες στο σπίτι

Πως να κάνεις μπούκλες στο σπίτι

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά στη βόλτα, σε μια πιο επίσημη έξοδο, αλλά και στη δουλειά ή την καθημερινότητά της; Αν και εσύ θες να έχεις τα μαλλιά σου διαρκώς σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο, χωρίς όμως να καταστρέψεις την ποιότητα της τρίχας σου, σου έχουμε τη λύση!

Μείνε στο παρόν άρθρο και το Jajala θα σου δώσει τα καλύτερα how to tips για να κάνεις μόνη σου τις μπούκλες των ονείρων σου στο σπίτι, εύκολα, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία στο κομμωτήριο και φυσικά χωρίς να φθείρεις καθόλου την τρίχα σου.

5 απλά βήματα να κάνεις μπούκλες στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις κομμωτικής για να πετύχεις όμορφες και αξιοζήλευτες vag μπουκλες. Απλά, πάρε ειδικές κορδέλες για μπούκλες χωρίς θερμότητα, ακολούθησε βήμα-βήμα τις συμβουλές μας και σύντομα θα τις δεις να στολίζουν το πρόσωπό σου!

No1. Λούσε τα μαλλιά σου

Για να πετύχεις εύκολα τις μπούκλες που θες, πρώτα πρέπει τα μαλλιά σου να έχουν την κατάλληλη υγρασία που θα κάνει τον κυματισμό του μαλλιού να διαρκέσει περισσότερο. Έτσι, λούσε τα μαλλιά σου, χτένισε τα καλά ώστε να ξεμπλέξεις του κόμπους και μάζεψε με μια πετσέτα την περίσσεια υγρασία από το μαλλί.

No2. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα

Για να έχεις πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα, μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης, ανάλογα το τύπο των μαλλιών σου, για να είναι πάντα αστραφτερά και όμορφα! 

No3. Τύλιξε τα μαλλιά σου στην κορδέλα

Αφού, λοιπόν, μαζέψεις την περιττή υγρασία, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις το “πλέξιμο”. Βάλε την κορδέλα πάνω στο κεφάλι σου και, με διαδοχικές κινήσεις, τύλιξε κάθε τούφα του μαλλιού σου γύρω από την κορδέλα.

Αφού τυλίξεις όλες τις τούφες των μαλλιών σου γύρω από την κορδέλα, σταθεροποίησε τα με τα ειδικά πιαστράκια (κλάμερ ή scrunches) που διαθέτουν. Έτσι, δεν πρόκειται να πέσουν, χαλώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

No4. Πέσε για ύπνο

Και όμως! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να δεις τις μπούκλες να στολίζουν το πρόσωπό σου, πρέπει πρώτα να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά σου. Έτσι, γιατί να μετράς τα λεπτά μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά σου, ενώ μπορείς να κοιμηθείς και την επόμενη μέρα να ξυπνήσεις με το πιο όμορφο χτένισμα;

No5. Ξετύλιξε και θωράκισε τα μαλλιά

Μόλις ξυπνήσεις, λύσε τα μαλλιά σου από την κορδέλα και στο λεπτό θα δεις τις πιο πλούσιες και σικάτες μπούκλες να στολίζουν το πρόσωπό σου, σαν να βγήκες μόλις από το καλύτερο κομμωτήριο.

Extra trip: Αν θες το χτένισμα να διαρκέσει περισσότερο, μη ξεχάσεις να “κλειδώσεις” τις μπούκλες σου βάζοντας λακ. Η λακ θα βοηθήσει να παραμείνουν στη θέση τους, χωρίς να τις ρίξει ή να τις φριζάρει π.χ. η υγρασία.

Μπούκλες στο σπίτι

Αν ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα που μόλις αναφέραμε και χρησιμοποιώντας τις σατέν υφασμάτινες κορδέλες που θα βρεις στη συλλογή μας, μείνε ήσυχη πως, εύκολα και οικονομικά, θα πετύχεις μόνη σου τις μπούκλες των ονείρων σου!

*Σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως ανάλογα την ποιότητα της τρίχας θα είναι και τα αποτελέσματα. Αν η τρίχα σου είναι πιο σκληρή το αποτέλεσμα θα κρατήσει περισσότερο ακόμα και αν δεν βάλεις λακ. Αντίθετα, αν η τρίχα σου είναι λεπτή, ίσια και μαλακή το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό, αλλά η μπούκλα θα πέσει γρηγορότερα.

Newsletter jajala.gr

Eγγραφείτε στο newsletter και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!